Wie zijn wij?

Projectontwikkeling met visie

Waarom kiezen voor Beerten Vastgoed?

Met Beerten Vastgoed kiest U voor projectontwikkeling op maat waarbij U als koper centraal staat doorheen het hele bouwproces, vanaf de eerste steen tot de oplevering.
U kunt rekenen op een vakkundige begeleiding en betrokkenheid van een team van architecten, aannemers, leveranciers en uiteraard de projectontwikkelaar zelf.


Duurzaam en klimaatbewust

Beerten Vastgoed is zich bewust van het feit dat de aankoop van een woning of appartement een belangrijke investering is en heeft zich daarom tot doel gesteld om enkel projecten te realiseren die U op termijn de zekerheid van een meerwaarde bieden. Daarom worden enkel gebouwd in centrum-locaties met alle voorzieningen op wandelafstand en dit in vastgoedprojecten met grote architecturale kwaliteit en duurzaamheid.

Bekijk onze projecten

Visie van de projectontwikkelaar

Beerten Vastgoed wil enkel projecten realiseren die getuigen van een duidelijke visie en engagement; die architecturaal helder zijn, krachtig vormgegeven, verlost van tendensen of modetrends, dus blijvend actueel, constructief logisch en technisch geoptimaliseerd.

"Kwalitatief en energie-zuinig wonen" is de norm; licht, ruimte en een klimaat-bewuste aanpak met streven naar een energie-neutrale omgeving, vormen de basis voor elk uitgetekend project. Met een functioneel opgebouwde indeling en een ruim leefgedeelte uitgeven op een volwaardig terras of tuin, wordt uw appartement of woning, als snel "uw thuis".