Zonhoven

RosmolenparkZonhoven - Rosmolenpark

Op wandelafstand van het centrum van de gemeente Zonhoven, in een groene omgeving, zullen 2 urban villa’s of park-appartementen met in ieder bouwvolume 10 appartementen, worden ontwikkeld. Door de woningen samen te voegen tot een compacte woonvorm, kan men met eenzelfde woondichtheid toch meer open ruimte creëren. De inplanting van deze appartementen in combinatie met de groene omgeving, creëert een uniek woonkader.

Er wordt veel aandacht gegeven aan de interne woonkwaliteit van het appartement waarbij uitzicht, lichtinval en privacy essentiële elementen zullen zijn. Alle appartementen beschikken over ruime tot zeer ruime terrassen met een optimale privacy en zicht op het groene park. Er is bewust gekozen voor appartementen met een laag energieverbruik. Voor verwarming, ventilatie en warm water worden groene energiebronnen voorzien. De appartementen krijgen een BEN-label.

Rosmolenpark wordt met oog voor een tijdloze architectuur, hoogwaardige materialen en een stijlvolle afwerking op maat, worden gerealiseerd. De doelstelling is om op een vernieuwende manier hedendaagse architectuur te bouwen welke de beleving van het geheel en omgeving gevarieerd en aangenaam moet maken.

Meer info?

www.rosmolenpark.beterug naar overzicht